Openingstijden, adres en vacatures Primark Amsterdam, de grootste Primark winkel in Nederland en is gevestigd aan het Damrak nummer 77. Op deze site ontdek je het laatste nieuws, actuele openingstijden en meer online shop informatie over Primark-Amsterdam.

Winkelen bij deze populaire kledingwinkel?

Winkelen, we houden er allemaal van! Ben je wel een wezen shoppen bij Primark Amsterdam? De winkel is enorm groot en heeft maar liefst 7 verdiepingen. Niet voor niks is dit de Flagshipstore van alle Primark winkels in Nederland. Als je er wilt gaan winkelen, dan raad ik je zeker aan om even deze pagina door te lezen.

Voordat we gaan winkelen, moeten we natuurlijk eerst de openingstijden en het adres weten.

Openingstijden van Primark Amsterdam zijn:
zondag 11:00 – 19:00
maandag 09:00 – 21:00
dinsdag 09:00 – 21:00
woensdag 09:00 – 21:00
donderdag 09:00 – 21:00
vrijdag 09:00 – 21:00
zaterdag 09:00 – 21:00

Adres van de winkel is:
Damrak 77
1012 LM Amsterdam

Mocht je willen bellen naar de winkel in Amsterdam, dan moet ik je teleurstellen.. want volgens mij heeft de Primark Amsterdam geen telefoonnummer.

Maar goed.. nu we de adres- en contactgegevens hebben, kunnen we ons gaan oriënteren, en wellicht heb je nog vragen over de Primark in Amsterdam? Ik heb hieronder in ieder geval de meest gestelde vragen over Primark Amsterdam beantwoord:

Wanneer is het rustig bij Primark?
Het is ’s morgens voor 12 uur nog rustig en aan het einde van de dag, het laatste uur dat de winkel geopend is. Via deze link kun je de per dag zien wanneer je het beste kunt gaan winkelen bij Primark Amsterdam. Onderstaand heb ik voorbeeld hiervan geüpload.

Kan ik de Primark collectie online bekijken?
Ja dat kan zeker, een gedeelte kun je hier online bekijken. Maar geloof mij, de collectie gaat super snel.. bijna elke dag wel weer nieuwe kleding.. zo snel gaat het bij deze winkel. Eigenlijk is daarom winkelen bij de grootste Primark in Nederland dagelijks een feestje :).

Waar parkeren bij Primark Amsterdam?
Goede vraag, parkeren in Amsterdam is niet makkelijk en goedkoop. Wel heb ik hier een blog over geschreven en die kun je hier lezen. Je vind er onder andere een plattegrond met parkeergarages die dichtbij de Primark winkel gelegen zijn.

Heeft Primark nog meer winkels in Nederland?
Ja, de Ierse modeketen heeft op dit moment 17 winkels in Nederland, genoeg keuze om 16 leuke steden te gaan winkelen. “Maar je zei toch 17?” Klopt, maar Rotterdam heeft namelijk 2 vestigingen. Maar wil je alle winkels in Nederland bekijken? Ga dan naar deze pagina met overzicht van alle filialen in Nederland.

Wat is de Facebook pagina van Primark Amsterdam?
Onze officiële pagina vind je op nl.facebook.com/primark-amsterdam

Heeft Primark ook kleding voor mannen?
Primark heeft een uitgebreid assortiment van kleding en accessoires voor vrouwen, kinderen, baby’s en mannen! De collectie wisselt erg snel waardoor je als man, vrouw of kind altijd met met de mode voorop loopt, mooi meegenomen toch? 🙂

De meeste mensen die mijn site primark-amsterdam.nl bezoeken zijn tieners net zoals ik zelf ben en daarom ga ik uitleggen hoe je het beste kunt reizen met het openbaar vervoer als je van plan bent te gaan winkelen bij Primark Amsterdam.
1. Waar je ook vandaag komt, altijd als eerste met de trein reizen naar Amsterdam Centraal.
2. En daarna ongeveer +300 meter rechtuit lopen en dan ben je bij de Primark.
3. Ben je echt lui? Dan kun je de bushalte Amsterdam Dam nemen. Wellicht wel handig voor terug weg naar het station, je bent dan natuurlijk wat kilo’s zwaarder met al die kleding aankopen :).

Binnenkort ga ik meer vertellen over vacatures en werken bij Primark Amsterdam en deel ik met jullie de beste sollicitaties tips.

Reacties

  1. Beste primark van Nederland ook de nieuwe collecties zijn altijd enorm uitgebreid. Fijne winkel om leuke kleding te kopen. Helemaal als je niet zoveel geld te besteden hebt als ik.

    Voor een paar tientjes heb je al gauw 2 broeken, trui en een paar hippe sneakers. Heel blij dat deze kledingwinkel bestaat.

    Je kunt er trouwens nog veel meer kopen dan alleen kleding. Ook voor make-up, huisinrichting, badkamer accessoires, baby spullen en zo nog een aantal categorieën meer.

Laat wat van je horen

*