Openingstijden, adres en vacatures Primark Amsterdam, de grootste Primark winkel in Nederland en is gevestigd aan het Damrak nummer 77. Op deze site ontdek je het laatste nieuws, actuele openingstijden en meer online shop informatie over Primark-Amsterdam.

Shoppen bij Primark Amsterdam?

Ga je toch winkelen in Amsterdam? Ga dan zeker even langs de Primark Amsterdam, tevens de grootste winkel van alle Primarks in Nederland met maar liefs 7 etages aan mode, huishoudartikelen, schoenen, make-up, lingerie en nog veel meer.

En het mooiste van alles is dat je veel voor weinig krijgt. Een broek, shirt met een paar leuke schoenen erbij kosten samen nog geen 20 euro. Dat kom je in geen andere kledingwinkel tegen alleen bij de Primark.

Als je van plan bent om te gaan shoppen bij Primark Amsterdam is het belangrijk dat je wat handige informatie hierover kunt vinden. Denk aan het adres, openingstijden, ga ik met de trein of auto? Waar moet ik parkeren, is dat duur? En zo zul je ongetwijfeld nog meer vragen graag beantwoord willen zien.. daarom hebben wij met ons team van Primark-Amsterdam.nl hieronder een prachtig overzicht gemaakt met alle informatie over Primark Amsterdam.

Openingstijden

Als je gaat winkelen is het handig om te weten hoe laat de winkel open gaat en wanneer deze sluit. De openingstijden van Primark Amsterdam worden als volgt weergegeven:
maandag 09:00 – 21:00
dinsdag 09:00 – 21:00
woensdag 09:00 – 21:00
donderdag 09:00 – 21:00
vrijdag 09:00 – 21:00
zaterdag 09:00 – 21:00
zondag 11:00 – 19:00

Zoals je kunt zien zijn de openingstijden geweldig! Je namelijk 6 avonden in de week shoppen tot 9 uur ’s avonds en dat kan nog bij geen één kledingwinkel in Nederland, wel bij de Primark. Wat ook redelijk uniek is dat deze winkel 7 dagen in week geopend is. Ook niet erg vervelend voor de dames onder ons.

Contact- en adresgegevens

Het adres is Damrak 77, postcode 1012 LM in Amsterdam en wil je liever telefonisch contact opnemen? Dan kun je het volgende geverifieerde telefoonnummer gebruiken: 020 6041521.

Bereikbaarheid

De Primark in Amsterdam kun je het beste bereiken met het openbaar vervoer of de auto. Met de auto is Amsterdam van alle richtingen uit Nederland makkelijk bereikbaar maar ook met de trein is het precies hetzelfde verhaal, gewoon Amsterdam Centraal station aanhouden en je niet verkeerd reizen.

Parkeren bij Primark Amsterdam
Wil je dichtbij de Primark in Amsterdam parkeren? Dan raden we je aan om bij de Q-Park Bijenkorf parkeergarage te parkeren, deze is tevens het dichtbij de Primark winkel gelegen. Het adres van deze niet goedkope parkeergarage is Beursplein 15.

Let wel even op dat het heel duur parkeren is bij deze parkeergarage. Je betaald minimaal 7 euro per uur. Bekijk voor goedkoper parkeren in Amsterdam deze pagina met een volledig overzicht van alle andere parkeergarages die dichtbij Primark Amsterdam zijn gevestigd.

Werken bij Primark?

Vacatures: Mocht je misschien in Amsterdam wonen of studeren en zoek je nog parttime of fulltime werk bij een leuke kledingwinkel? Dan raden we je aan om eens het vacature overzicht te bekijken, wellicht zit er nog een leuke baan waar je naar op zoek bent. Succes!

Reacties

  1. Marielle zegt:

    Toevallig ben ik 3 weken geleden bij deze Primark geweest. Echt een enorme winkel! Ik ben gek op de Primark en kom er altijd wel met een tas vol vandaan 😃

  2. ik wil graag 2 t-shirt bestelen kan dat

Laat wat van je horen

*