Openingstijden, adres en vacatures Primark Amsterdam, de grootste Primark winkel in Nederland en is gevestigd aan het Damrak nummer 77. Op deze site ontdek je het laatste nieuws, actuele openingstijden en meer online shop informatie over Primark-Amsterdam.

Contactgegevens: Amsterdam Zuid-Oost, Damrak 77

Primark Amsterdam bezoekadres; Damrak 77 in Amsterdam Zuid-Oost is geopend op 1 december 2016, met meer dan 10.000 vierkante meter winkeloppervlakte en 7 verdiepingen is Primark Amsterdam Damrak ook de grootste Primark van heel Nederland. Ook is het filiaal in Amsterdam de eerste flagshipstore van Nederland. Voor het adres, telefoonnummer, routebeschrijving, feestdagen, sale, nieuwe collectie, parkeren, parkeergarages, actuele openingstijden, shoptips en andere handige nuttige informatie over Primark Amsterdam kun je op deze pagina vinden.

Primark Amsterdam openingstijden

De winkel heeft ruime openingstijden en is 7 dagen per week geopend. Er zijn maar liefst 6 koopavonden per week en dat is uniek in Nederland. De openingstijden van Primark Amsterdam worden als volgt weergegeven:

 • Maandag 09:00 – 21:00
 • Dinsdag 09:00 – 21:00
 • Woensdag 09:00 – 21:00
 • Donderdag 09:00 – 21:00
 • Vrijdag 09:00 – 21:00
 • Zaterdag 09:00 – 21:00
 • Zondag 11:00 – 19:00

Primark verdiepingen Amsterdam

Nieuwsgierig naar de Primark winkel in Amsterdam en wil je een leuke impressie video bekijken over de grootste Primark van Nederland? Bekijk dan hieronder de video impressie van Primark Amsterdam en ontdek wat deze flagshipstore allemaal te bieden heeft met maar liefst 7 verdiepingen!

Indeling van de alle 7 verdiepingen Primark Amsterdam. Op de vierde verdiepingen bevinden zich de toiletten;

 • Verdieping 5 – Huis en interieur, kinderkleding, ruilingen en retourneren.
 • Verdieping 4 – Damesschoenen, lingerie en damesaccessoires
 • Verdieping 3 – Make-up, sale dameskleding
 • Verdieping 2 – Home, jongens en meisjeskleding, dameskleding
 • Verdieping 1 – Dameskleding, babykleding
 • Begaande grond 0 – Herenkleding, dameskleding en beauty accessoires
 • Kelder -1 – Herenkleding

Werken bij Primark Amsterdam

Ben je op zoek naar een leuke baan bij Primark of wil je graag stage lopen bij de hippe en moderne Primark Flagshipstore in Amsterdam? Dan ben je hier op het goede adres, ook voor sollicitatie tips en beschikbare vacatures. Wil je weten hoe je kunt solliciteren, stage lopen of wil je alle beschikbare vacatures bekijken? Ga dan naar de home pagina van primark-amsterdam en maak een keuze uit onder andere vacatures, uitleg solliciteren of stagelopen.

Parkeren en parkeergarages

Wil je dichtbij de Primark in Amsterdam parkeren? Dan raden we je de volgende parkeergarages aan: Q-Park de Kolk, P1 Parking Amsterdam Centrum, Parking Waterlooplein, Parkeergarage Kalverstraat, APCOA Parking Geelvinck, Markenhoven, Parking Centrum Oosterdok, Q-Park Europarking, Parking De Hoofdstad en APCOA Parking Prins, Keizer en de dichtstbijzijnde is Q-park bij de Bijenkorf.

Primark Amsterdam ervaring en eindconclusie

Wij raden zeker aan om een keer te gaan winkelen bij Primark Amsterdam. En wel om de volgende redenen; De nieuwste collecties, uitstekende klantservice, goede muziek, schooen en opgeruimd en op iedere verdieping zijn kassa’s en paskamers aanwezig. Zo zijn er ook nog ruim 95 kassa’s en 125 paskamers. De ruimte voor de paskamers per persoon is echt groot en ruim, heerlijk! Veel vrolijke mensen ook, aangename sfeer en warmte. Wat ook erg handig is dat in de kledingwinkel grote ruime oplaad plekken gemaakt zijn. Daar kun je even bijkomen en lekker uitrusten, gratis gebruik van wifi, je telefoon en natuurlijk jezelf even opladen. Onze is dat je als echte Primark fan een keer naar Primark Amsterdam Damrak moet. Je zult je er uren kunnen vermaken. Het is een overzichtelijke winkel met een heel veel producten met een gevarieerd aanbod. Het personeel is er vriendelijk, goed advies en zeer behulpzaam.

We zijn benieuwd naar jouw mening over Primark Amsterdam, laat wat van je horen!

Laat wat van je horen

*